Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Paprikás krumplihoz adnátok...

Paprikás krumplihoz adnátok tippeket?

Figyelt kérdés
Életem első paprikás krumplija lesz holnap. Az alapokkal tisztában vagyok, hogy hogyan kell csinálni. Az érdekelne, hogy ti tesztek e bele valami pluszt, amitől igazán a sajátotok lesz? Ha igen, mit? Mit javasoltok?
2010. okt. 29. 18:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én teszek hozzá őrült köményt, és kakukk füvet :) Érdekes íze lesz, de imádom! Ha kész, akkor meg beleborítok némi tejfölt. Szóval a végeredménynek sok köze nincs a paprikás krumplihoz, ellenben nagyon finom :)
2010. okt. 29. 18:20
 2/12 anonim válasza:
100%
szalonna. virsli
2010. okt. 29. 18:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen füstölt kolbász és rengeteg galuska :)
2010. okt. 29. 18:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy van!,nokedlival és füstölt kolbásszal az igazi.
2010. okt. 29. 18:26
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Egy kis szárított gomba nagyon meg tudja dobni
2010. okt. 29. 18:32
 6/12 anonim ***** válasza:
26%
Galuskát tesztek a paprikás krumpliba? Hát én ilyet még nem hallottam:o érdekes.
2010. okt. 29. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Füstölt szalonnát apró kockára vágom, kiolvasztom, jó megsütöm, olyan tepertősre. Majd ráteszek apróra vágott 2 fej hagymát. Először fedő alatt ,majd fedő nélkül piritom kicsit. Ráteszek 1 kávés kanál piros paprikát, majd felengedem vizzel. A megmosott hasábra vágott krumplit bele teszem, és még annyi vizet, hogy jól ellepje. Beledobok mindenféle bőrkét, kolbász véget stb, amit összegyüjtöttem. l paprika, l paradicsom. Kb 40-60 percig főzöm, kis lángon. A vége előtt 10 perccel debreceni kolbászt teszek bele. S oknak tünhet a főzési idő, de hidd el nem elég, ha csak megfő a krumpli, össze kell, hogy érjenek az izek, és be is kell sürüsödni. Füszer még lehet egy kis bors, só, fokhagyma. Pirosarany, gulyás krém.
2010. okt. 29. 18:34
 8/12 anonim válasza:
100%

Én paprikát, és kevés paradicsomot is teszek bele, még amikor a hagymát dinsztelem. És.. IGEN! A szalonna és a kolbász. Kicsit tovább szoktam főzni, mert Mi úgy szeretjük, ha nem olyan leveses, hanem picit szétfő a krumpli, és akkor jó sűrű lesz a szaftja! Hmm..

Jó főzőcskézést!

2010. okt. 29. 18:35
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Nem,külön.De van olyan is aki beleszaggatja.
2010. okt. 29. 18:35
 10/12 anonim válasza:
100%
Jah, elfelejtettem.. a virslit! :)
2010. okt. 29. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!