Paprikás krumplihoz adnátok tippeket?
Figyelt kérdés
Életem első paprikás krumplija lesz holnap. Az alapokkal tisztában vagyok, hogy hogyan kell csinálni. Az érdekelne, hogy ti tesztek e bele valami pluszt, amitől igazán a sajátotok lesz? Ha igen, mit? Mit javasoltok?2010. okt. 29. 18:00
11/12 anonim válasza:
Én is nokedlival szeretem, ahogy anyu főzi. Bő lére hagyja, és a végén a szaftba szaggatja bele a tésztát, abban fő ki. Persze virslit és kolbászt is tesz bele, meg egy kis szalonnát.... Isteni finom!!!!
12/12 A kérdező kommentje:
hmm, ez mind mind nagyon jól hangzik. holnap szerintem maradok a hagyományosnál, füstölt kolbásszal és szalonnával :) aztán egyszer ki fogom próbálni az első válaszadó változatát is, nagyon érdekesnek tűnik :)
2010. okt. 29. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!