Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Adnátok tippeket, hogy mit...

Adnátok tippeket, hogy mit főzhetnék ma ebédre?

Figyelt kérdés
Már tényleg nincsen semmi ötletem, a család mindig azt mondja, amit akarsz, nekem mindegy...:SKöszönöm a segítséget!
2010. máj. 3. 09:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
16%
Cápasteaket, kapros tejfölös mártással vöröskaviár ágyon..
2010. máj. 3. 09:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen melegben nekem sok kedvem nincs órákat a konyhában állni. Ilyenkor jön a rizseshusi, csirkemájas rizottó, vagy valamilyen egyszerű főzelék, sült husival.
2010. máj. 3. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Saláta leves
2010. máj. 3. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

ha nincs kedved sokáig vacakolni, akkor vmilyen tészta :)

mondjuk túrós

2010. máj. 3. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
csirkemellszeletek tepsiben, leöntve fél feloldott húsleveskockával összekevert tejszínnel, tetejére sajt, zöldfűszerek, bors. Bedobod a sütőbe és kész:D de ne sózd meg külön a husit , mert a sqjat meg a húsleves kocka elég erőteljes. Ehhez én krumplipürtét csinálatm + esetleg vmi befőtt. Jó étvágyat:)
2010. máj. 3. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

sqjat= sajt


bocsi

2010. máj. 3. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Tegnapról maradt húsleves, ehhez pedig


zöldbab főzeléket fogok csinálni sült virslivel. Gyors és finom, a főzeléket tejfölösen, ecettel cukorral csinálom utána langyosan tálalom, ilyen melegben kifejezetten üdítő étel, nagyon szeretjük.

2010. máj. 3. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
gyümölcsleves-rakott krumpli
2010. máj. 3. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap készítettem a család nagy örömére:


- fél kiló gomba (nagyobb kalapos)

- bacon szalonna

- juhtúró

- füstölt gomolya sajt

- vöröshagyma

- só, bors, petrezselyem

- tejszín


A vöröshagymát apró kockára vágtam, oliva olajon megpirítottam némi kockára vágott bacon társaságában, rádobtam a gombák felkockázott szárát is, sóztam, borsoztam, kicsit összesütöttem és a végén felöntöttem tejszínnel, egyet forrt és kész. Ezután kevertem bele 1 csomag apróra vágott petrezselymet.

Kivajaztam egy tepsit, a gomba kalapokba nyomkodtam némi juhtúrót (gombát nem kell sózni, mert a juhtúró elég sós), a tetejére 1-1 kis kocka sajtot és betekertem 1-1 szelet bacon-be. Mikor kész az összes gomba, ráöntöttem a tejszínes-hagymás-szalonnás ragut és 180 fokon sütöttem jó 30 percet, akkor jó, ha a teteje már elkezd pirulni.

Isteni finoman összesültek az ízek, krumplipürét (szerecsendiós) adtam mellé, imádták. Hamar meg is van.

2010. máj. 3. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én Carbonarat csinálok ma, az elég egyszerű.
2010. máj. 3. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!