Tortahoz piskota sutese sutopor nelkul lehetseges? Ti hogy csinaljatok?
Én sem teszek bele soha sütőport.
Felverem keményre a tojás habot,majd teszek bele kétszer annyi evőkanál cukrot,amennyi a tojás. Azzal tovább verem,amíg egész kemény nem lesz. A gépet alacsony fokozatra állítom,egyenként belekeverem a habba a tojássárgájákat. Amikor elkeveredett, kézi habverővel bele keverem kanalanként a lisztet,tojásonként két kanállal.
ha a felvert fehérjét nagyon óvatosan kevered el, hogy ne törjön össze, akkor magasnak kell lennie
ja és a lisztet is kis adagokban hozzászitálva, óóóóvatosan kell a tojásokhoz forgatni (fakanállal mondjuk)
a klasszikus piskótához nem kell: tojás (fehérje felverve), ua. ek. liszt és cukor mint ahány tojás.
ha kevesebb a tojás, vagy szaporítod folyadékkal (víz, tej,tejföl), akkor már kell bele lazítóanyag (s.por, szódabikarbóna, szalalkáli) - ezek a kevert tészták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!