Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Keszen vett piskota lapokat...

Keszen vett piskota lapokat milyen kremmel lehet megtolteni ami egyszeru es finom, esetleg pudingossal de ahhoz meg mit kell tenni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 08:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Vaníliás-kókuszos krémmel, a tetejére pedig étcsokoládé bevonat. XD
2010. nov. 29. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 A kérdező kommentje:
De hogy kell elkesziteni?
2010. nov. 29. 08:53
 3/14 anonim ***** válasza:
5 DL Hullala /cukrászati habalap/ , kezd el felverni, porcukor ízlés szerint kb.15 dkg., gyümölcs én málnát vagy epret szoktam villával összetörni./ volt hogy lekvárt kevertem a tejszínbe/ Rákened a piskótára. csokit reszelsz rá. Én kb. 1 cm vastagságú piskótára szoktam rákenni.Ha 2 lapod van szerintem ne tedd egymásra. nagyon finom ez a hab.
2010. nov. 29. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
Mi úgy szoktuk, hogy banán karikákat rakunk rá és leöntjük banános pudiggal. Vagy rárakunk mindenféle gyümit, jó sokat és csak zselatint öntünk rá.
2010. nov. 29. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:

pudingos krémet úgy csinálhatsz, hogy főzöl 3 dl tejben egy csomag pudingot és kihűtöd.folpackkal takard le, akkor nem bőrösödik.

közben egy Rámát keverj ki 25 dk porcukorral. ha a puding kihűlt összekevered a két cuccot géppel.

ízesítheted gyümölcspéppel, darált dióval,kakaóval,

vaniliaaromával stb.

pudingot is használhatsz többfélét, attól függ mit szeretsz.

2010. nov. 29. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
a vaníliás kókuszos krémet hogy kell elkészíteni?
2010. nov. 29. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:

Vaníliás-kókuszos krém:

-15 dkg kókuszreszelék

-1 csomag vanília ízű pudingpor

-5 dl tej

-10 dkg cukor

-10 dkg Ráma margarin


A pudingot felfőzzük a kókuszreszelékkel együtt, időnként kavargatva lehűtjük, s elegyítjük a habosra kevert margarinnal.

Én vagyok a legelső válaszoló.

22/F

2010. nov. 29. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:

köszi szépen 22/f!

És te mire szoktad rátenni? esetleg piskótára?

2010. nov. 29. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen arra, piskótatekercsbe. Rá étcsoki bevonat. Iszonyúan finom!! XD
2010. nov. 29. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
A világ legegyszerübb gesztenye krémje: l db gesztenye massza, l db ráma margarin, kb 25 dkg porcukor. Minden legyen jó lágy. Géppel, vagy kézzel jól kikevered, esetleg pár csepp rum aroma. vissza a hűtőbe, és hagyni kenhetőre dermedni. Én a cukor adagolásánál kóstolni szoktam, elég-e? Már csak a piskótára kell kenni, és tejszin habbal tálalni.
2010. dec. 4. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!