Keszen vett piskota lapokat milyen kremmel lehet megtolteni ami egyszeru es finom, esetleg pudingossal de ahhoz meg mit kell tenni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 08:31
1/14 anonim válasza:
Vaníliás-kókuszos krémmel, a tetejére pedig étcsokoládé bevonat. XD
2/14 A kérdező kommentje:
De hogy kell elkesziteni?
2010. nov. 29. 08:53
3/14 anonim válasza:
5 DL Hullala /cukrászati habalap/ , kezd el felverni, porcukor ízlés szerint kb.15 dkg., gyümölcs én málnát vagy epret szoktam villával összetörni./ volt hogy lekvárt kevertem a tejszínbe/ Rákened a piskótára. csokit reszelsz rá. Én kb. 1 cm vastagságú piskótára szoktam rákenni.Ha 2 lapod van szerintem ne tedd egymásra. nagyon finom ez a hab.
4/14 anonim válasza:
Mi úgy szoktuk, hogy banán karikákat rakunk rá és leöntjük banános pudiggal. Vagy rárakunk mindenféle gyümit, jó sokat és csak zselatint öntünk rá.
5/14 anonim válasza:
pudingos krémet úgy csinálhatsz, hogy főzöl 3 dl tejben egy csomag pudingot és kihűtöd.folpackkal takard le, akkor nem bőrösödik.
közben egy Rámát keverj ki 25 dk porcukorral. ha a puding kihűlt összekevered a két cuccot géppel.
ízesítheted gyümölcspéppel, darált dióval,kakaóval,
vaniliaaromával stb.
pudingot is használhatsz többfélét, attól függ mit szeretsz.
6/14 anonim válasza:
a vaníliás kókuszos krémet hogy kell elkészíteni?
7/14 anonim válasza:
Vaníliás-kókuszos krém:
-15 dkg kókuszreszelék
-1 csomag vanília ízű pudingpor
-5 dl tej
-10 dkg cukor
-10 dkg Ráma margarin
A pudingot felfőzzük a kókuszreszelékkel együtt, időnként kavargatva lehűtjük, s elegyítjük a habosra kevert margarinnal.
Én vagyok a legelső válaszoló.
22/F
8/14 anonim válasza:
köszi szépen 22/f!
És te mire szoktad rátenni? esetleg piskótára?
9/14 anonim válasza:
Igen arra, piskótatekercsbe. Rá étcsoki bevonat. Iszonyúan finom!! XD
10/14 anonim válasza:
A világ legegyszerübb gesztenye krémje: l db gesztenye massza, l db ráma margarin, kb 25 dkg porcukor. Minden legyen jó lágy. Géppel, vagy kézzel jól kikevered, esetleg pár csepp rum aroma. vissza a hűtőbe, és hagyni kenhetőre dermedni. Én a cukor adagolásánál kóstolni szoktam, elég-e? Már csak a piskótára kell kenni, és tejszin habbal tálalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!