Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsem úgy el a...

Hogyan készítsem úgy el a Raffaellot, hogy olyan legyen mint a bolti?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 19:13
 1/4 Danika20 válasza:

* 25 dkg vaj

* 25 dkg porcukor

* egy kókusz aroma (10 ml)

* 25 dkg zsíros túrista tejpor

* 1 csomag vaníliás cukor

* 30 dkg kókuszreszelék

* 1/2 dl víz


Elkészítés:


A 25 dkg vajat habosra keverjünk, hozzáadunk 25 dkg porcukrot és egy kókusz aromát, újból habosra keverjük, majd 25 dkg zsíros túrista tejpor, 1 csomag vaníliás cukor és 20 dkg kókuszreszelék keverékét keverjük bele. Az így kapott keverék morzsalékos, nehezen áll össze. Hozzákeverünk még kevés, legfeljebb fél deciliter vizet, de csak apránként, míg formázható lesz. (Ha túl sok vizet teszünk bele, akkor túl lágy lesz a massza.) Vizes kézzel golyókat formálunk, a golyókat kókuszreszelékbe forgatjuk. Tisztított mandulát vagy mogyorót nyomhatunk bele vagy rá.


Tessék ez tuti jó!! Pék-Cukrász Mester vagyok bízz bennem!!

2010. nov. 24. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Kipróbálom:)!
2010. nov. 26. 19:08
 3/4 anonim válasza:

megírnád hogysikerült? én is kipróbálnám

:D

2010. dec. 27. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Danika20 válasza:
NA milyen lett??
2011. febr. 3. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!