Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A szalakáléban, szalalkáliban...

A szalakáléban, szalalkáliban lévő térfogatnövelő mennyire káros az egészségre?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire a sütőpor,vagy a szódabikarbóna.
2010. nov. 22. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne egyáltalán káros? Akkor nem használnák sütésre.
2010. nov. 22. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy károsabb lenne a sütőpornál. Nyugodtan használhatod.
2010. nov. 22. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!