Hogyan szoktad a Pangasiust elkészíteni?
látom a leirásodbol hogy igazi inyenc vagy és szereted amit az asszony főz,de szerintem a szögletes jénai is megfelel:))))))))
bocsi de ezt nem hagyhattam ki.
az én nejem a sütikkel nagy spiler,mák torta,pogácsák meggyes pite.
off! de ezt én sem hagyhatom ki, kaptam egy pogácsareceptet, amibe az volt írva szó szerint, hogy
a tésztát "kockás konyharuhával" letakarjuk, míg pihen:)))
a kedves kérdezőnek. én először finoman leválasztom a jeget róla, majd papítrörlővel megszárogatom.leginkább rántom,és kapros tejszínnel locsolom meg.
nagyon finom halpaprikásnak is,akkor kockára vágom és egy
finom sűrű pörköltalapra teszem.csak rázogatom mig megfő, vigyázva, hogy össze ne törjön.végén főzőtejszín vagy tejföl kerül bele.
juhtúrós kapros nokedlivel az igazi.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!