Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan szoktad a Pangasiust...

Hogyan szoktad a Pangasiust elkészíteni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Hol friss, hol mirelit filét veszek. Néha rántom, máskor orly-módra készítem, de szoktuk sütőben is sütni, kaprosan: Szósz: só, bors, főzőtejszín, morzsolt (vágott) kapor, tetejére: reszelt sajt. Vajjal kikent tepsibe/jénaiba fektetem, ráöntöm a szószt, megszórom a sajttal és kb.30 perc alatt megsütöm.
2010. nov. 21. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
A nejemnek van egy specialitása, ami egyben a gyerekek kedvence is. Ez egy spenótfelfújt, amibe belekerül a pangáziusz filé. Egy kerek hőálló tálat kibélel tésztával, erre jön egy réteg a spenótból (ami tojásfehérje habbal van lazítva). Jönnek a megsózott halszeletek, erre még egy réteg spenót, a tetejére egy vékony tésztaréteg. Be a sütőbe, szép színűre sül a teteje. A nejem tortaszeletszerűen szokta tálalni, nagyon mutatós, ahogy a züld spenótban látszanak a gyönyörű fehér haldarabok.
2010. nov. 21. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

látom a leirásodbol hogy igazi inyenc vagy és szereted amit az asszony főz,de szerintem a szögletes jénai is megfelel:))))))))

bocsi de ezt nem hagyhattam ki.

az én nejem a sütikkel nagy spiler,mák torta,pogácsák meggyes pite.

2010. nov. 22. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Köszi, igazad van :) Persze, hogy jó a szögletes, sőt egy tepsi is megfelel, csak nálunk ennek a tálnak a mérete a megfelelő, meg így szebb a szelet :)
2010. nov. 22. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
43%

off! de ezt én sem hagyhatom ki, kaptam egy pogácsareceptet, amibe az volt írva szó szerint, hogy

a tésztát "kockás konyharuhával" letakarjuk, míg pihen:)))

a kedves kérdezőnek. én először finoman leválasztom a jeget róla, majd papítrörlővel megszárogatom.leginkább rántom,és kapros tejszínnel locsolom meg.

nagyon finom halpaprikásnak is,akkor kockára vágom és egy

finom sűrű pörköltalapra teszem.csak rázogatom mig megfő, vigyázva, hogy össze ne törjön.végén főzőtejszín vagy tejföl kerül bele.

juhtúrós kapros nokedlivel az igazi.

üdv.

2010. nov. 22. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket,és a "nem tippeket" is mindenkinek! :)
2010. nov. 22. 09:07
 7/8 anonim ***** válasza:
A pangasiust mi is fogyasztottuk sokáig, de aztán olyan sok rosszat olvastunk róla, hogy már nem vesszük. Mérgező.
2010. nov. 22. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Mérgező??? Jézusom!
2010. nov. 22. 19:50

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!