Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pogácsát sütöttem de nyers...

Pogácsát sütöttem de nyers maradt a közepe. Ha több lisztet teszek bele az megoldás lenne? Sima lisztből gyúrtam.

Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
16%
A pogácsát nem szabad előmelegített sütőbe tenni mert megpirul a külseje, és meg kell sütni pirosbarnára.
2010. nov. 14. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
15%
Ha amúgy kívül jó volt az állaga, akkor ez a pogácsa nem a liszt mennyisége miatt, hanem a forró sütő miatt maradt középen nyers. A kelt tésztákat hideg sütőbe érdemes betenni és csak akkor bekapcsolni a sütőt. Egyrészt így még a melegedés alatt is tovább kel, másrészt szépen át tud sülni.
2010. nov. 14. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor majd változtatok rajta.A recept írta,hogy forró sütőbe tegyem a pogit (160 fok).Az állaga az jó volt!
2010. nov. 14. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

A kelt tésztákat mindig előmelegített sütőbe tesszük!! (pék vagyok, úgyhogy ez tuti!!)

A lényege az, hogy amint betetted sülni, vedd vissza a hőfokot, 200°C-ra melegítsd elő, majd vedd vissza 160°C-ra, így meg fog sülni. Persze, ha melegen eszed, akkor bárhogyan sütheted, szalonnásnak fog tűnni, de ha kihül nem lesz az! Csalóka a pogi és a pitesütés, sokan panaszkodnak, hogy nem jól csinálták, aztán kiderül, hogy mégis. a hőfokon viszont ne változtass, mert annak csak az lesz a vége, hogy kiszárad a pogácsa és kihűlés után ehetetlen lesz.

2010. nov. 14. 23:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi kedves utolsó válaszoló!! Megfogadom a tanácsodat :)

Nem volt már meleg a pogi evéskor és úgy is nyers volt vagyis "szalonnás" volt a belseje.Legközelebb ügyesebb leszek.

2010. nov. 15. 11:37

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!