Pörköltbe tesztek lisztet?
Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 14:14
11/14 anonim válasza:
Pörköltbe sem tejföl,sem liszt nem való. A paprikásba lehet tenni mindkettőt,de az már nem pörkölt.
12/14 doboszoli válasza:
Staubolásnak hívják, elesmeri a szakácsszakma, de nem más, mint kegyes csalás, sűríti a szaftot.
Nem kell élni vele, ha a hagymát miután megdinszteled, kicsi vízzel (néhány evőkanálnyi) "visszafőzöd", és újra zsírjára sütöd, valamint a pörit nem öntöd nyakon másfél liter vízzel, hanem lassan adagolva végig vastag szaftban főzöd. Igaz, hogy így foglalkozni kell vele, (kevergetni,mert leéghet), de nagyon megéri.
13/14 anonim válasza:
Pörköltbe nem teszek lisztet, és vizet sem. A szárnyason kivül minden hus enged annyi nedvességet, hogy megfőjön a saját levében, jó sűrűre. Ezért nincs szükség lisztre.
14/14 anonim válasza:
nem, miért te szeretnél tenni?
a pörköltet a hagyma, paradicsom, a paprika és saját maga sűríti be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!