Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen bevált fogas receptet...

Milyen bevált fogas receptet tudtok?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm :)
2010. nov. 12. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én bevált receptet írok, nem cicomázom túl. :)

Felszeletelem, egy estére zúzott fokhagymával és sóval bepácolom, és másnap megsütöm. :)

2010. nov. 12. 21:40
 2/5 A kérdező kommentje:
oks köszönöm a tippet, valami ilyesmire gondoltam én is, ami nem túl cisomás :)
2010. nov. 13. 14:50
 3/5 A kérdező kommentje:
cicomás
2010. nov. 13. 14:50
 4/5 doboszoli ***** válasza:

Horgászként előfordul nálunk is süllő.(meg fogas is)

A megtisztított halat kívül- belül megfűszerezem pl. Halak f.keverékkel, kétujjnyinként gerincre merőlegesen bevágom, ahová húsos szalonna szeleteket, esetleg fűszervajat illesztek. Szájába egy egész citrom, lime.

A farkát és a pofáját spárgával összekötöm, a hal így "ívben" sül meg, igen látványos. Minimális zsiradék, és száraz fehérbor keveréke alá a tepsibe, fólia alatt nagyságtól függően 25-50 perc, majd néhány perc "szoli" fólia nélkül.Felséges étek.

2010. nov. 14. 06:16
 5/5 doboszoli ***** válasza:
Ha valaki nyafog a szálka miatt,(mert azért van benne)filézve, háti részt irdalva, vajon megsütve a legkisebb gyermek is eheti.
2010. nov. 14. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!