Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Piskóta tésztát forró vagy...

Piskóta tésztát forró vagy hideg sütőbe kell betenni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 14:08
 1/1 anonim ***** válasza:
85%
forróba. Az élesztős tésztáknak nem baj a hidegben kezded, addig is kel. De én minden sütihez előmelegített sütőt használok.
2010. nov. 12. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!