Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell kesziteni azt a...

Hogyan kell kesziteni azt a parolt voroskaposztat amibe almat is parolnak? Tudnatok irni nekem bevalt receptet?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
2010. nov. 12. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

szia! vékonyra gyalulod a káposztát, lesózod, állni hagyod, legalább egy órát, hogy levet engedjen. egy közepes fej hagymát finomra vágsz, és olajon vagy zsíron megdinszteled.

pucolsz két három almát, negyedekbe vágod és vékonyan felszeleteled.

kicsavaron jól a kápsztát és összekevered az almával.

a dinsztelt hagymára teszed, pici vizet alá és fedő alatt puhára párolod.

kerül bele egy kis kömény, /egész vagy őrölt/ egy pici cukor és ecet.

megkóstolod, hogy az íze harmonikusan édes-savanyú.

az ecetet egy picit előbb is beleteheted, hogy ne málljon szét a káposzta.

én mindig így csinálom az almás vöröskáposztát.

üdv.

2010. nov. 12. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
És ha még pikánsabbá akarod tenni, tegyél bele 2-3 karika narancsot héjastól.
2010. nov. 12. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen
2010. nov. 12. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Tavaly szilveszterkor áfonyás voilá pezsgővel pároltam, az íze valami frenetikus volt, mindenki bezabált belőle.
2010. nov. 12. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
meg sosem csinaltam, es a ferjem nagyon szeretne ilyet enni...szoval minden otletre vevo vagyok :)
2010. nov. 12. 18:37

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!