Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen lábast, fazekat vegyek?

Milyen lábast, fazekat vegyek?

Figyelt kérdés
Kolis vagyok. Nem igazán akarok tíz ezrekért venni fazekat. Inoxot akarok. Olyat, ami másnak is bevált. Kb 5-6 litreset.

márc. 25. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sparban van kilós cucc, azt hiszem, 2500/kg, fedővel együtt egy 2 literes nyeles volt 1 kiló.Én direkt kicsit akartam (nagy is van)és a 20 cm átmérőjű 2990 volt fedővel. Nekem bevált, kimondottan jó minőségűnek tűnik.
márc. 25. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ikeában vannak jók.
márc. 25. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Dràgák, legyen az bármilyen.

De ha tudsz vigyázni rá és nem lopják el a koliban, akkor kedved szerint ruházz be, később is jó lesz!

Ha meg valóban nem akarsz sokat költeni...:

Nézd, két öröklés és utána házeladás is volt a rokonságunkban. Nem akartunk használható cuccokat kidobni, ezért mindent meghirdettünk eladásra. Azt vettem észre, hogy az ilyen konyhai cuccokra nem nagyon van kereslet, volt, hogy annak is örültünk, ha valaki ingyen elvitt valamit, amit ő használni tud még.

Így javaslom nézz szét jófogáson, vaterán, vagy személyesen garázsvásárokon...! Egy használt edénynek semmi baja, tisztítható, fertőtleníthető..

Koleszba jó a használt, aztán ha sajátba költözöl, veszel újat!

márc. 26. 00:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Vastag legyen az alja. Ha csak ennyire kell, akkor nem kell túlbonyolítani, neked elég ennyit nézni.

Menj ki a piacra, vegyél a románoktól. Koliba teljesen megfelelő minőségű és ár/érték arányú. Edény, meg szőnyeg, van náluk szarásig.

Vagy valami bazinagy kínai mindenes boltba. A nagy helyek olcsóbbak. Ez a másik értelmes alternatíva.

Nagyobb bevásárlóközpontokba időszakosan szoktak lenni akciók, de azt figyelgetni kell, meg szerencse is kell hozzá.

márc. 26. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!