A kacsasültet hogy lehet finoman megsütni? Kacsazsir kell alá vagy jo a sima zsir is jo?
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 10:52
1/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam sütni, hogy egy serpenyőbe teszek kacsazsírt, abban egy kicsit elősütöm a kacsacombokat, csak pár percig. Aztán tepsibe teszem őket, hagymakarikákat halmozok rá, öntök alá egy kis vizet, letakarom alufóliával. Így sütöm, míg meg nem puhul. Ha már puha a hús, leveszem az alufóliát és 5 percig úgy sütöm, hogy kivül ropogós legyen. Ja és jó hozzá a sima zsír is! :)
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nem kell semmiféle zsír alá,mivel a kacsa amúgy is zsíros husi...főleg a bőre,hát még ha háj is van rajta!
Egy nagy lábosba beteszed füszerezve a kacsahusit,kevés vizet öntessz mellé,majd fedővel letakarod,és felteszed a gázra.Addig dinszteld,ameddig meg nem puhul a hús.Ha már puha, szedd ki egy tepsibe,tegyél mellé fokhagymát,és ha kell fűszerezd még.A lábasban megmaradt folyadékot pedig öntsd bele a tepsibe.Lehet tenni fóliát,de nem szükséges...szép lassan süsd meg sütőben,időnként vedd ki,és forgasd meg a husit! Addig süsd,ameddig szép színe nem lesz:)
Jó sütögetést:)
3/4 anonim válasza:
A kacsából fog kijönni a kacsazsír, amit másnap hidegen megehetsz zsíros kenyérrel. Ha teszel alá olajat vagy sertészsír, akkor tönkreteszed a jó kis kacsazsírt.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm minkenkinek a választ:)
2010. nov. 10. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!