Vacsira bundáskenyeret szeretnék készíteni, de tepsiben hogy ne legyen zsíros. Milyen sűrűn kell tenni a kenyereket?
Figyelt kérdés
Belemártom tojásba, és szorosan pakoljam a tepsibe? Vagy levegős legyen hogy átsüljön biztosra? Vagy egyébként is átsül? Mennyi időre tegyem?
Segítsetek légyszi:))
2010. nov. 10. 10:31
2/3 anonim válasza:
Még nagyobb előnye, hogy nem lesz büdös olajszag a lakásban.
3/3 anonim válasza:
Teflonban meg tudod sütni olaj nélkül is ... csak le kell nyomni néha egy lapáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!