Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon furi kérdés: Bundáskeny...

Nagyon furi kérdés: Bundáskenyeret másképp nem lehetne úgy-e sütni? Mármint az olajos tepsisen kivül? :D

Figyelt kérdés

Jelenleg otthon elég sok kenyér összegyűlt, és arra gondoltam h csinálnék bundáskenyeret.De semmi kedvem neki állni és olajba megsütni..olyan olajas lesz mindig(pedig szalvettát mindig teszek alája)...szagok a lakásba....és a tepsim is kicsi, úgyhogy sok időbe telne.

Valaki másképp probálta véletlenül?Sütőbe..vagy ilyesmi..:D

2010. febr. 12. 11:54
 1/9 A kérdező kommentje:
Jujj kaptam is..lehet sütőbe!! Nah jó mostmár tudom erre konkrétana választ..De szivesen fogadok tippeket tanácsokat, aki esetleg már készitett ilyent!
2010. febr. 12. 11:57
 2/9 A kérdező kommentje:
De az érdekelne, hogy a sütőbe, hogy sül meg mind2 oldala????Meg kell forgassam???
2010. febr. 12. 12:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Vagy csak simán hagyom, hogy az alját is süsse meg...
2010. febr. 12. 12:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos, ahogy így eltáralogsz magaddal :=).

A gáztepsin (vagy sütőlapnak is hívják, az az alacsonyfalú sütőalakalmatosság, amit adnak a sütőddel együtt) is megsütheted, csak kend ki olajjal, hogy ne tapadjon. Szépen ráfekteted a tojásba mártott kenyérszeleteket és magas hőfokon (alsó/felső sütés egyszerre menjen) megsütöd. Az utolsó 3-4 percre megfogathatod, akkor mindkét oldala szép pirosra sül.

Néha szoktunk így rántott csirkét is sütni, egészen más, különleges lesz az íze, állaga egyaránt.

2010. febr. 12. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
bocs: "eltársalogsz" és "sütőalkalmatosság"
2010. febr. 12. 13:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2010. febr. 12. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia!Én szoktam töltött bundáskenyeret is készítni...sonka és sajt két kenyér közé...így mártod tojásba és így sütöd....én mindig a mini grillben készítem el....isteni,zsírmentes és különleges....jó étvágyat hozzá!
2010. febr. 12. 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Rakott kenyér (google-be találsz receptet) vagy 2 kenyér közé sajt, megkenni tejföllel és úgy tojásba mártani, kisütni.
2010. febr. 15. 18:18
 9/9 anonim válasza:
57%
szerintem serpenyőre gondolsz....
2011. júl. 5. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!