Nagyon furi kérdés: Bundáskenyeret másképp nem lehetne úgy-e sütni? Mármint az olajos tepsisen kivül? :D
Jelenleg otthon elég sok kenyér összegyűlt, és arra gondoltam h csinálnék bundáskenyeret.De semmi kedvem neki állni és olajba megsütni..olyan olajas lesz mindig(pedig szalvettát mindig teszek alája)...szagok a lakásba....és a tepsim is kicsi, úgyhogy sok időbe telne.
Valaki másképp probálta véletlenül?Sütőbe..vagy ilyesmi..:D
Aranyos, ahogy így eltáralogsz magaddal :=).
A gáztepsin (vagy sütőlapnak is hívják, az az alacsonyfalú sütőalakalmatosság, amit adnak a sütőddel együtt) is megsütheted, csak kend ki olajjal, hogy ne tapadjon. Szépen ráfekteted a tojásba mártott kenyérszeleteket és magas hőfokon (alsó/felső sütés egyszerre menjen) megsütöd. Az utolsó 3-4 percre megfogathatod, akkor mindkét oldala szép pirosra sül.
Néha szoktunk így rántott csirkét is sütni, egészen más, különleges lesz az íze, állaga egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!