Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. S.! Lencselevesnél...

S. O. S.! Lencselevesnél megborult az ecet. Mi tehetek?

Figyelt kérdés
Most leszedtem a levéből és felöntöttem vízzel, újraízesítem. Valami más ötlet?
2010. nov. 9. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
kis cukor közömbösiti az ecetet. A lencsének nem is árt. A rántás legyen jó fokhagymás.
2010. nov. 9. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Késhegynyi szódabikarbóna.
2010. nov. 9. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:

Rántás már addigra volt benne, és szódabikarbóna is meg cukor.

A lé leszedéssel és utántöltéssel jobb lett, bár nem tökéletes.

2010. nov. 9. 18:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy a cukrot is pótoltam még egy picit.
2010. nov. 9. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Máskor előre mérd ki egy kis csészébe és ne az üvegből öntsd... :)
2010. nov. 9. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
5-6 szem krumplit főzz bele
2010. nov. 9. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát igen, legközelebb már okosabb leszek...bár utólag ez már könnyű. Mondjuk egész jó lett, alig érezni, hogy megborult az ecet.

2010. nov. 10. 19:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!