Natúr gnocchiból milyen ételeket szoktatok készíteni?
Figyelt kérdés
jan. 12. 17:36
1/11 anonim válasza:
Sárgarépás gnocchi, zsályás-vajas, töltött gnocci paradicsom szósszal sajtosan, gombás gnocchi.
2/11 anonim válasza:
Szószosat.
Fokhagymával megsütve a legjobb.
3/11 anonim válasza:
Mindenféle tésztamártással jó, szószos húsokhoz, salátának - amit akarsz
5/11 anonim válasza:
Gyors bucinudlinak is egészen jó. Nem teljesen olyan, mint a hagyományos, de jól közelít. Almaszósszal szoktam enni.
6/11 anonim válasza:
Mi az a bucinúdli? A buci kis kenyérféle, de hogy jön ide a núdli?
7/11 anonim válasza:
#6: a szilvás gombóc tésztájából készített nudli beleforgatva ugyanúgy a prézlibe. Félénk így hívják, a menza étlapon is így szerepelt. Az oviban "köret" volt a szilvás gombóchoz, sulis menzán csak a nudli volt magában. Otthon vagy magában volt, vagy a szilvás gombóc tésztájából készült, ha előbb elfogyott a szilva, mint a tészta. (#5 voltam)
8/11 anonim válasza:
Köszi, akkor ez az, amit általában krumplinúdlinak neveznek. Ezt a nevét nem ismertem.
9/11 anonim válasza:
A kedvencem a pestos és a paradicsomos-tonhalas, de lényegében bármilyen szósszal működik amit szeretsz.
10/11 anonim válasza:
Egy egyszerű paradicsomos.
De szeretem kevés olajon csak natúron megpirítva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!