Tehéntejből készült làgy sajt zöldséges piteszerű ételre téve tud ropogósra sülni vagy legalább esztétikusan szétolvadni sütés közben?
Figyelt kérdés
Konkrétan valami Favita nevű vagy gyártójú papîrdobozos sajtról van szó amúgy.ma 18:30
1/1 anonim válasza:
Annyira olvad meg mint a mozzarella egy kicsit és nyúlósra ezek a lagyabb sajtok inkább barnulnak mintsen ropogosra sülnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!