Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vásároltok a Spar-ban húst?...

Vásároltok a Spar-ban húst? Milyen a minősége? Vagy inkább húsboltban / hentesnél?

Figyelt kérdés
Spar-ban sokszor jobb áron van, de nem tudom milyen a minősége.
jan. 9. 15:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

“ Tescoba és a Sparba a leértékelt hús már cikis, büdös, a pultban lévő még rendben.

Lidlibe, Aldiban semmi gond ezekkel sem, ők még időben leárazzák.”

Üzletfüggő, itteni sparban “friss” húst se szabad venni, az itteni tescoban a leértékelt is kiváló minőség.

jan. 9. 17:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Leggyakrabban Sparban vásárolok, mivel hozzám az van közel. Általában rendben vannak ott a húsok, de vettem már ott olyat is, ami már vásárláskor büdös volt.
jan. 9. 18:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Soha, mivel dolgoztam ott diákként és láttam pár meredek dolgot.
jan. 9. 18:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Én egyszer ilyen Spar grillezett húsnak éreztem fura ízét, inkább kidobtam. Utolsó, miket láttál?
jan. 9. 21:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Évek alatt szerintem csökkent a minősége de még mindig szívesebben veszek ott mint vákuum csomagoltat.
jan. 10. 08:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ott, mindig jó.
jan. 10. 16:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Amelyik Sparba bemegyek néha ott nyugodtan vennék, mindig szép áru van, csak a Szép-kártya miatt nem vásárolok ott húst, mert a hentesnél elfogadják, ott meg nem.
jan. 11. 06:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak felvágottakat. Minden mást hentesnél.
jan. 11. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!