Mi finomat főztél, sütöttél utoljára?
Figyelt kérdés
Ötleteket gyűjtök:)jan. 3. 22:30
11/16 anonim válasza:
Krumplipüré, duplapaníros rántott karaj. (liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa)
12/16 anonim válasza:
Bableves füstölt tarjával és aranygaluska volt a mai ebéd.
13/16 anonim válasza:
Hát, remélem, hogy nem utoljára, hanem legutóbb, mert ha utoljára főztem-sütöttem volna, az azt jelentené, hogy holnap meghalok.
Szilvalekváros gombócot egyébként.
14/16 anonim válasza:
Csirkés-zöldséges curryt rizzsel - mai ebéd, de már összedobtam.
Holnapra bolognai lesz szerintem, vacsira valamilyen zöldségleves.
15/16 anonim válasza:
Majonézes virslis lencsesalátát, életemben először. Annyira finom volt hogy hihetetlen.
16/16 anonim válasza:
Tegnap volt brokkolis édesburgonyás krémleves, ma rántott csirke és karfiol sült zöldségekkel, alma paprikával és savanyított gyöngyhagymával.
A napokban tervezek még vadast és tárkonyos csirkeragu levest sok-sok mindenféle zöldséggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!