Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen olcsó fogást főztök a...

Milyen olcsó fogást főztök a héten?

Figyelt kérdés
Segítsük egymást pár ötlettel, én általában 20.000 Ft-ig szoktam költeni a heti menüre.

dec. 30. 09:38
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Boldog Új Évet Nektek!

Kedves #10-es!Remek ebédötlet!

Hurka-kolbász krumplipüré, Káposztás tészta, Rántott sajt kukoricás rizzsel, Lesütött csirkeegészcomb almaszósszal, Finomfőzelék rántott csirkemellel, Grízes tészta.

A paprikás krumpli is nagy favorit, igazán finom a Sparban kapható S-budget lecsókolbásszal, illetve szintén egy csomaggal bele sajátmárkás Hot-Dognak való virsi, és az eredmény brutál :P

jan. 4. 10:53
 12/29 anonim ***** válasza:
Nálunk ma spenót van tojással
jan. 4. 11:15
 13/29 anonim ***** válasza:
83%
Tepsis krumplinál nincsen jobb, higgyétek ezt el nekem gyerekek.
jan. 11. 20:46
 14/29 anonim ***** válasza:
tökfőzelék volt nálunk fasírtal.
jan. 12. 06:50
 15/29 A kérdező kommentje:

Brassói aprópecsenye, Tojásos nokedli, Rántott karaj petrezselymes krumplival, Lángos zöldbablevessel, Krumplis tészta, Rakott karfiol, Húsleves meggyszósszal és leveshússal.

Jó étvágyat! :)

jan. 12. 10:16
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezek jó része NEM olcsó!
jan. 12. 11:57
 17/29 A kérdező kommentje:
A célom mindig hogy 20.000 Ft-ból tudjak főzni hetente, ez általában sikerül. Ezeknek laktatónak kell lennie, és a heti minimum 2-3 hús főzésnek meg kell lennie. A havi fizetést mindig felosztom, és miután a költségeket kifizettem a maradékkal takarékoskodok. Amennyi kosztpénz marad aszerint vásárlok a boltban és írom össze a heti menüt.
jan. 12. 13:49
 18/29 A kérdező kommentje:
Egy hónap alatt annyit növekedett minden, hogy a havi 20.000 Ft már nem elég a minimum már 25.000-30.000 Ft.
febr. 7. 10:12
 19/29 A kérdező kommentje:

Heti menü volt: Hagymás tört burgonya oldalassal, Lekváros bukta tárkonyos levessel, Édes-savanyú csirke rizzsel, Rakott zöldbab, Káposztás tészta házi rétessel, Rántott karaj sültkrumplival, Tarhonyáshús uborkával.

Jó étvágyat, kérlek hozzatok ötleteket! :)

febr. 7. 17:38
 20/29 anonim ***** válasza:
Nálunk kedden bácskai rizseshús volt (Egybefözve!), szerdán kelkáposztafözelék pici sült hússal, csütörtökön zöldborsós rizottó, ma ukrán céklaleves húsmentesen és rizsfelfújt, holnap pirított máj lesz, vasárnap meg rántott zöldségek.
febr. 7. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!