Milyen autót vegyek 400-650 vagy 700ezerig maximum?
Sziasztok! Jelenleg még nincs jogsim, de szeretném felmérni a lehetőségeket és nem tudom mit vegyek majd. Jelenleg átlagosan napi 80-120km-ert utazok (természetesen busszal)
Pestről 2-3 hetente kecskemétre is szoktam járni. De sűrűbben csak 80-120km az amit utazok.
Mivel fiatal vagyok szeretném ha egy pici ereje is lenne (nem 200+🐎 lovacska)
Legalább 1.6 101-5ló ami a minimum számomra mivel ha többen lennénk autóba akkor ne legyen az hogy küzd (nem akarok gyilkolni autót hanem normálisan fentartani). Sedan/ferdehátú érdekel inkább 4-5 ajtós kivitelben. Illetve elsősorban benzines autó az ami döntő szerepet játszik.
Tudom hogy audit nem lehet ennyi pénzből venni így azt nem erőltetem, (BMW és Mercedes az amiket kifejezetten kerülök mert ennyibe nincs "jó").
Nem kell nekem a legexkluzívabb autó. Legyen benne klíma és elektromos ablak (legalább 2db) ,ha van benne tempomat az csak bónusz
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek előre is!
Napi 100 km-re dieselt vennék.
Mondjuk egy focust 1.6 tdci.
Volkswagen Bora mennyire lenne jó kezdő autónak?
Benzin:1.6 105ló vagy 2.0 116ló?
Dízel:1.9 110ló vagy 1.9 pd tdi 101-116ló
Tetszik a forma, mennyire biztos választás? 130km/h lenne amit max mennék 😅.
De konkrét típusok ajánlását is szívesen fogadom (olasz és francia autóktól tartok, belém beszéltek a sztereotípiát)
#9 akkor az 1.6 101 lovas Octavia átnézve rendesen és az 1.6 105 lovas Bora jó választás?
Az 1.9 dízel (akár pd tdi vagy sima tdi) amik 110-116 lovasak mennyire jók? (Kombit számomra fölösnek érzem Octaviaból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!