Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztott szarvas bélszín...

Fagyasztott szarvas bélszín pácolása?

Figyelt kérdés
Sok receptnél azt olvasom hogy 2-3 napig kell pácolni. Viszont nekem fagyasztott húsom van, lehet azt is napokig pácolni?

dec. 20. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ki kell olvasztani, onnantól ugyanúgy kell kezelni, mint a frisset
dec. 21. 06:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Összeállítod a pácot, beleteszed a még fagyos húst, hogy ott olvadjon ki, így jobban beleszívódik a pác, utána hagyod 2-3 napig, tökéletes lesz
dec. 21. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Inkább olvasd ki és úgy.

Vadhúshoz nedves pácot szoktak alkalmazni.

dec. 21. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
És olvasztani húst én vízben szoktam szobahomersekleten egy éjszaka alatt. Anyukamtol mamamtol így tanultam. De olvastam azt is hogy a sima hűtőben kell víz nélkül. Mi a helyes?
dec. 21. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha vízbe teszed, az íze kiázik, ilyet még nem hallottam soha, víz nélkül a hütöben olvaszd ki
dec. 21. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!