Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretitek a vad húsokat, pl....

Szeretitek a vad húsokat, pl. pörköltbe? nekünk terveben van a szarvas pörkölt főzés bográcsban.

Figyelt kérdés

#vad húsok pörkölt
ápr. 20. 19:15
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Szeretjük. Köszi az infót.
ápr. 20. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

Menj a fenébe... komolyan, három hete nem eszek mást, mint csirke-rizs (nem diétázom, hanem elutaztunk és akinél vagyunk rokon ilyen ebédet kap minden nap 2-3 embernek elég adagot :D).


Szóval ha készítesz, dobhatnál belőle.

ápr. 20. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vörösborral!
ápr. 20. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
2#😆
ápr. 20. 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Karácsonykor azt főztem.

(Nem bográcsban, hanem tűzhelyen)

ápr. 20. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, szarvas kolbászt is.
ápr. 20. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A szarvas egyáltalán nem "durva", ha lehet ilyet mondani, akkor talán a legkevésbé vadízű vad. Azzal nehéz mellé lőni.
ápr. 20. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem szeretem.
ápr. 20. 21:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
22%

Én szeretem, de most különösebb íze amúgy nincsen. Zsírja más kicsit, meg az állaga azért, jobban kell puhítani. De az elkészítés miatt lesz igazán más, hogy boros és hasonlók.


Ha nagyon jellegzetes „vad” íze van, akkor az ugye kuka. Párzó férfiállat hormonos hím egyed. Sertésből juhból sem való fogyasztásra az ilyen. Hát azt egye, akinek van gusztusa hozzá. Tehát azért ezt ne hagyd benyelni, ne verjenek át, ez nem vadhús íz, hanem valami hülye rosszkor lőtte ki az állatot. Normál.esetben a vadhúsnak nincs különlegesebb íze. Ennyi. Más, mert mást eszik, nem kukoricán meg antibiotikumon nevelkedik a vadállat. De nem egy extra. Számomra nem.


Évente párszor jutok hozzá, de van minden. Őz, szarvas, vaddisznó, nyúl... úúhhh, azért na, egy jó pörit tudnék csinálni. Krumplival, pincepöri. Hmmmmmm. Szaftos. Omlósra főzve. Szétolvadjanak a húskockák a számban.

ápr. 21. 00:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze nincs vele semmi gond.A vörösbort alá is kell önteni.
ápr. 21. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!