Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit szoltok ehez az ételizesit...

Mit szoltok ehez az ételizesitöhöz ezt akarom kiprobálni VegaNatura Ételízesítő 500g?

Figyelt kérdés

tegnap 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Én semmiféle ízesítőt nem javasolok. Ezt sem. Sóból van benne a legtöbb.
tegnap 13:07
 2/10 A kérdező kommentje:
De nincs benne semi izfokozó
tegnap 13:20
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Próbáld ki nyugodtan.
tegnap 13:41
 4/10 anonim ***** válasza:
12%
Én is használok ilyeneket, igaz, nem pont ezt a terméket, nyugodtan.
tegnap 15:28
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

Mások megint jobban tudják, hogy én mit gondolok. Vicces. Vagy inkább szánalmas.

De aki szerint az ízesített só feltétlen kipróbálandó, annak lelke rajta.

tegnap 15:30
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
5, te talán só nélkül eszed a kaját, vagy mi a bajod?
tegnap 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:
6. Újra leírom: a termék nagyon nagy arányban tartalmaz sót! Abból van benne a legtöbb.
tegnap 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
7: és? ez max annyit jelent hogy túlárazott. De van aki meg tud engedni magának egy ezer forintos tételt, amit utána hónapokig használhat.
tegnap 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:
11%
8. Ez hogy jön ide? Nekem azzal van bajom, hogy mi magyarok alapból túl sok sót fogyasztunk, és akkor is, ha nem szeretnénk. Tudom, hogy mennyi van benne? Elvig 40% lehetne a maximum, de gyakorlatban van 4%-tól 90%-ig minden.
tegnap 15:52
 10/10 anonim ***** válasza:
81%

Egyszerübb(zöld meg hagyományos) füszereket tenni az ételbe, és annyi sót, amennyit szeretsz.

ÖSSZETEVŐK:

tengeri só; sárgarépa; vöröshagyma; pasztinák; burgonya; póréhagyma; zeller; kukoricadara; szőlőcukor; petrezselyemzöld; fokhagyma; gombapor; olívaolaj;

Ezek mindegyike teljesen közönséges zöldség, füszer, a kukoricadara meg szölöcukor teljesen fölösleges bele. A felsorolásban az van legelöl, amiböl a legtöbb van benne mennyiségileg, azaz sok só némi füszerfélével.

tegnap 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!