Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tepsiben sült kaliforniai...

Tepsiben sült kaliforniai paprikát mivel töltsek meg, ha lakto-vegetáriánus vagyok?

Figyelt kérdés

Azt tervezem, hogy kivágom a paprika csumáját, megfűszerezem belül, megtöltöm, rá tejföl és sajt, majd megsütöm.

De mi legyen a töltelék?

Szóját vagy húspótlót nem szeretnék, a gombát nem eszem.

dec. 17. 00:08
 1/8 Szabi15 ***** válasza:
13%
Apróra vágott paprika, paradicsom, főtt rizs, a fűszerek, jól összekeverve.
dec. 17. 03:32
 2/8 anonim ***** válasza:
6%
Vegaföl növényi sajttal?
dec. 17. 07:10
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Egy vegyes zöldséges rizottóval.
dec. 17. 07:37
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Én gombával, hagymával, kevés rizzsel, petrezselyemmel és reszelt sajttal szoktam tölteni, só, bors, paprika, stb fűszerek. A gombát helyettesítheted apróra vágott sárgarépával, vagy egyéb zöldségekkel. Amikor a sütőben félig megsült, akkor betakarom tejföllel, és még szórok rá reszelt sajtót. Ha eszel tojást, tehetsz bele félbevágott főtt tojást, vagy magát a tölteléket keverheted össze egy nyers tojással, és azzal töltheted még a paprikát. Ha szereted a csípős paprikát, azzal is kipróbálhatod, hogy csípős paprikát töltesz meg, nagyon jól megvadítja az ízeket :)))

Mi nagyon szeretjük a sima kis méretű zöldpaprikát megtölteni reszelt sajttal, beleforgatni nagyon sűrű palacsinta tésztába, és olajban kisütjük. Vagy levelestésztába csomagolom, és akkor sütőben sütöm.

dec. 17. 07:41
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Konzerv babot, kukoricat, fott rizst keverj ossze kis paradicsomszosszal es fuszerezd mexikoira es azzal
dec. 17. 07:44
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

Cukkini reszelve plusz bulgur.

De bulgurba tehetsz bármilyen zöldséget.

dec. 17. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
63%

Tehetsz bele lecsót (gyakorlatilag lé nélkül), bármiféle zöldségragu jó bele, párolt zöldségek, gyakorlatialg bármilyen zöldségfélét használhatsz, amit szeretsz és a füszerezésnél sem kell visszafogni magad.

A legtöbb esetben jó, ha teszel bele rizst, bulgurt, kuszkuszt, esetleg aprótésztát a töltelékbe, én a tejföl egy részét is belekeverném.

Amikor megsült, akkor tenném rá a sajtot, éppen csak ráolvasztva.

dec. 17. 11:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a bab ugrott be. Mexikói ízvilággal megfőzöd, egy kis rizs és betöltöd. Esetleg még lencsés-répás zöldségragu. De szerintem zöldbabbal is jó lehet.
dec. 18. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!