Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok egyszerű ételeket,...

Írnátok egyszerű ételeket, recepteket?

Figyelt kérdés

Apuval jövőhéten költözünk és a barátnője nem tud főzni..

Ciki vagy sem, nem élhetünk mindig gyorskaján..

Tudnátok nekem egyszerű és nem túl drága ételeket írni?

félek hogy jövőhéttől kezdve jó ideig csak chipset látok, meg hamburgert...

2010. nov. 6. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:
2010. nov. 6. 09:44
 2/3 anonim válasza:
80%

Szia!

Brokkolis csirke.Mi imádjuk és isteni.Csirkemellet v. filézett csirkecombot az olajon megpirítod és hozzáadott a felvágott brokkolit és megsózod.Főzhetsz hozzá rizst.Olajon megpirítod a rizst majd felöntöd dupla mennyiségű FORRÓ vizzel mert akkor lesz olyan szétesős a rizs.

A serpenyőbe egyébként bármilyen zöldséget dobál6sz és rá a kockázott csirkemellet.

Főzöl rizst belekeversz 1 konzerv aprított tonhalat és apróra vágott petrezselymet és lilahagymát.Én ezt is szeretem.

2010. nov. 6. 10:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Paradicsomos spagetti 1 hagymát, 2g. fokhagymát elkezdesz píritani felöntöd egy darabolt pari konzervel, fűszerezed és még melegen belekeversz egy adag spagettit.

Csinálhatsz fasirtott ebből le is fagyaszthatsz párat.

Csirke szárnyat, combot joghurba, kevés olajjal fűszerekkel bepácolsz pár órára majd mindenestűl tepsibe rakod fél órát sütöd.

2010. nov. 7. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!