Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért vannak kiakadva azon ha...

Miért vannak kiakadva azon ha valaki többet süt - főz?

Figyelt kérdés

Már többször láttam és én is megkaptam szóban a negatív megjegyzést emiatt.

Itt is sokszor látom, hogy aki karácsonyra többet süt - főz az le van pontozva, vagy nekem is pl mondták már, hogy úristen ez milyen sok és miért sütök főzök ennyit.

Ez miért van?

nov. 24. 22:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Mert nem mindenki szereti a szabadnapjait a konyhában tölteni, illetve kifáradva a sok főzéstől.
nov. 24. 23:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Van aki muszájból főz-süt, az nyilván nem fog egy csomó dolgot sütni karácsonykor, van aki meg szabadidejében hobbiként teszi, élvezi, szívesen szenteli ennek a szabadidejét, de nyilván ez a kettő szélsőséges eset, köztük is nyilván van opció. :)
nov. 25. 03:40
 3/13 anonim ***** válasza:
61%
Hát valaki a szabadnapjain süt, valaki meg csak a telefonját nyomkodja.
nov. 25. 05:30
 4/13 Kólauborkával ***** válasza:
83%

Én utálok főzni-sütni, de mindenki azt tesz, akit szeretne, amég nem árt vele másnak.

Én csak azt nem szeretem, amikor nagyika megfőz 50 emberre, miközben 10-en vagyunk karácsonyi kaján, erre én leszek, ahogy minden évben én vagyok a gci, mert miért nem eszek meg mindent….

nov. 25. 07:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Alapesetben nem az a baj, hogy többet/sokat süt-föz, hanem azzal, hogy utána ott a rengeteg étel, amit senki nem tud megenni és kidobják a nagy részét.
nov. 25. 08:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
#5. Plusz a lakosság nagy hányada elhízott, ami nagy mértékben ennek a zabakultúrának köszönhető, mertha a 6 fogás mellett nincs még 12 fajta süti a bejglin kívül, akkor az nem is ünnep. Éa akkor még nem is beszéltünk arról, hogy hányan kb. hitelből zabálnak ilyenkor, mintha csak 1 nap lenne a világ...
nov. 25. 08:09
 7/13 anonim válasza:
65%
Engem is mindenki basztat,hogy kisbaba melett is,akár éjjel sütök főzök. Süti is mindig van. Nem érdekel,szeretünk enni,pont😜
nov. 25. 11:11
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Én azért főzök nagyobb mennyiséget hétvégente, mert hétköznap is azt eszem. Csak előkapom a fagyóból és megvan az ebédem.
nov. 25. 11:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
8. Az egy teljesen másik történet.
nov. 25. 11:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem az zavar, hogyha valaki többet süt-főz, hanem amikor utána nyávog és hisztizik, hogy miért nem esszük meg?

És aki tíz emberre főz kényszeresen, annál általában minden napos ez a rinya, meg három napig eszed ugyanazt, csak mert mértéktelenül sokat készít.

nov. 25. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!