A liberálisok miért vannak annyira kiakadva a klímaváltozás miatt, miért ragaszkodnak ahhoz, hogy legyünk zöldek, miközben maguk sem hajlandók feladni a kényelmes, pazarló életmódjukat?
Képmutatók.
Gettóba sem akarnak költözni, mégis pofázzák,hogy legyünk elfogadók a migránsokkal, kisebbségekkel.
Mi számít pazarlónak?
Liberálisként autóm sincs, nincs 30 farmerem és 100 db cipőm, nem akarok családi házat, nem érdekel a nyaralás, tehát repülőn se ültem soha.
2.
Kvázi, akkor te nem is élsz.
Valamiféle vegetatív életforma.
Az számít életnek, ha fogyasztunk agyba-főbe?
Szerintem ez inkább pótcselekvés, olyanok teszik, akik nem tudnak magukkal mit kezdeni.
Meg, akiknek semmi se elég.
Csak ezzel az a baj, hogy az élet meg a források is végesek.
Van hobbim, de nem költségesek, nem pusztítom vele a környezetet.
A liberalizmus nem a mértéktelen fogyasztás, az a neoliberalizmus.
A liberalizmus számomra azt jelenti, hogy van időm arra, amit szeretek, és nem, csak a munkáról szól az életem, hogy cserébe olyan dolgokat vegyek, amikre semmi szükségem, és túlzóak.
Inkább az taszító, ha valaki kevés munkával a hülyékből (fogyasztók) mocskosul meggazdagszik a túlárazott termékeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!