Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett lapos a bagel?

Miért lett lapos a bagel?

Figyelt kérdés

Ezt a receptet használtam. ( [link]


Teljesen jól nézett ki, amikor a vízbe tettem. Sőt a vízben is elég nagyok lettek. Sütés közben viszont összementek. A sütőm sajnos ezer éves. Nem lehet rajta hőfokot állítani. Vagyis vannak rajta számok, de fogalmam sincs melyik mennyi fok. Vagy hogy egyáltalán tartja-e a hőt. Lehet ott volt valami problema? Túl meleg, túl hideg?


nov. 10. 14:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!