Milyen babból csináljak főzeléket? Száraz, nem konzerv!
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 12:26
1/6 anonim válasza:
Én konzerv babból szoktam és kb. 10 perc alatt kész van. A fazékba feszek olajat, fél pohár tejfőlt, két kanál lisztet egy kis piros paprikát,majd beleteszem a konzerv babot. Összekeverem, feleresztem vizzel, azzal is összekeverem, és ott állok mellette amíg meg nem fő. Ja és közben is kevergetem. Ennyi.
2/6 anonim válasza:
Én az aprószemű, fehér (azt hiszem gyöngybab a neve), fajtából szeretem a legjobban a főzeléket.
3/6 anonim válasza:
Főzeléknek én is a fehérbabot szeretem jobban, de ettem már másféléből is, és az is finom volt. De szerintem mindenképpen valamilyen apróbb szemű fajtát válassz.
5/6 anonim válasza:
mi is tarkából szeretjük. fél kiló jól megmosva, este beáztatva, másnap megfőzve.
a másik a mirelit fejtettbab, amit még nagyon szeretünk
főzeléknek.
6/6 anonim válasza:
Mi is az apró fehér babot kedveljük. Ha érdekel, hogy készitem, nézd meg tegnap 15.00-kor leirtam valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!