Mennyit érhet forintban egy házilag sütött kenyér?
Mondjuk kg-ja.
Alapanyaga:
- bio, saját termesztésből származó búzából, házilag, közvetlenül a kenyérkészítés előtt őrölt, teljeskiörlésű liszt
- artézi víz
- erdélyi só
(- gáztűzhelyben sütve)
3000-6000 HUF/kg.
1500-ért az albánpékségek adják a hulladékkenyereiket.
Bio : eleg nehezen bizonyithato, de nem tul nagy erteknoveles szerintem itt.
Mikor orolted, nem mervado.
Artezo viz: total mind1.
Milyen so : szinten.
Azt nem.irtad, hogy eleszto vagy kovasz. Nem hiszem, hogy tobbet erne a boltonal, de nyilvan dragabb igy eloallitani. A nagyobb gond, hogy nem fizetik meg annyian, hogy megerje.
Töröltetted a válaszomat, leírom részletesebben:
1:bio, saját termesztésből származó búzából, házilag, közvetlenül a kenyérkészítés előtt őrölt, teljeskiörlésű liszt Erről mindről van valamilyen élelmezésügyi igazolás? Ha nincs akkor vagy hihető, vagy nem. Hogy ma lett őrölve vagy nem, tök mindegy.
2: Artézi víz. = H₂O mint a többi
3: Erdélyi só: 97% NaCl mint a többi
4: gáztűzhelyen sütve. Egyik legelavultabb sütési mód
5 Vettem már, próbáltam. Egy normális, nagy pékségben sütött friss kenyér százszor ízletesebb.
Vettem már, semmivel
Az én feleségem például ilyen kenyeret süt itthon: [link]
Majd meséljetek hol vesztek ilyen kenyeret 1500-ért, meg hogy hol van ilyen íze egy Lipótis kenyérnek például. Izgatottan várom az infókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!