1/11 A nagy Levin válasza:
Nem. Tudom, hogy sokan szeretik, főleg az USA-ban, de én sóval szeretem.
2/11 anonim válasza:
Igen, finom volt, de a kedvenc akkor is a hazai féle marad
3/11 anonim válasza:
Rengetegszer, aki szeeti az édes ízt, annak csak javasolni lehet.
Egyébként az elsö válasza nem korrekt, Nyugat-Európában is (Németország, Franciaország, Hollandia, stb) ez a megszokott, a sós variációt nem ismerik.
4/11 Lazy Lover válasza:
Igen szamóca lekvárral kenve szeretem
6/11 anonim válasza:
Gyerekkoromban jó cukrosan szerettem.
7/11 anonim válasza:
Én inkább kalácsból szeretem csinálni pici fahéjjal ha édesen eszem
8/11 anonim válasza:
Van aki cukrozza, van aki lekvárt tesz. A tojásba nem jó a cukor mert hamar odakap, de egyébként nem ettem még édesen, csak hallottam. Inkább maradok a simánál, vagy sajtos-tejfölös mint a lángos, ketchup, majonéz, de szendvicsbe is csináltunk már, sonka-párizsi-sajt variációval szintén teával, vagy tejjel.
9/11 qborka válasza:
Bundás kalácsot csak. sima, fonott illetve kakaós kalácsból készültet is. Finom.
Hagyományos bundikenyeret nem édesítettem még.
10/11 anonim válasza:
Ettem, cukros fahéjas bundáskenyeret. Nagyon édesszájú vagyok szóval nekem bejött, de az eredetit nem győzi le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!