Tepsiben, sütőben sült bundáskenyér milyen? Finom úgy is? És hogy kell csinálni? Hőfok mennyi legyen? Hány percig kell sütni?
Nagyon finom, percet nem szoktam nézni, megkukkolom az alját, ha barnul fordítom is meg :) de legyen 10 perc, mikor ránézek, a sütő nem a legjobb, 200-on sütöm, de szerintem nincs annyi.
Tojás, kis tej, só, bors, bele a kenyeret, ami megy a kiolajozott sütőpapírra a tepsibe. Van, hogy kenek pici olajat a tetejére is.
Reszeltsajtot keverek a tojásba és úgy mártom bele a szelet kenyeret, majd egy kicsit várok, hogy felszívja a tojást. A sütőt előmelegítem 200°C-ra (elektromos alsó-felső fűtőszál). Egy tepsibe szilikonos sütőpapírt teszek, majd erre helyezem a szeleteket és 20 percig sütöm.
Sózott lilahagymával és citromos teával fogyasztjuk.
Már vagy 10 éve így készítem és teljesen elégedett vele a család.
Nagyon köszönöm a válaszokat, azóta megcsináltuk. Mentek a pipák!
Hasonló, de mégis más kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..
Ha próbáltátok már, kérem szépen a véleményeteket újfent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!