Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lehet főzés után a...

Mitől lehet főzés után a húsnak füst mellékíze?

Figyelt kérdés

Csirke és már a disznó húsnál is jelentkezett ez a dolog.Rántott csirkemell és sertés pörkölt készült és mindkettőnèl jelezte a család,hogy a húsnak füstölt íze van.A húst hentesnél vettem,nem áruházban.

Semmi olyan fűszert nem hasznàltam ami ezt indokolná.Hogy lehetséges

ez?


okt. 29. 06:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetséges.
okt. 29. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. A családod ízlelésével van baj. A covid állítólag hatással van rá...
okt. 29. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A kedves családod összekeveri az ízeket.
okt. 29. 08:43
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!