Mitől lehet főzés után a húsnak füst mellékíze?
Figyelt kérdés
Csirke és már a disznó húsnál is jelentkezett ez a dolog.Rántott csirkemell és sertés pörkölt készült és mindkettőnèl jelezte a család,hogy a húsnak füstölt íze van.A húst hentesnél vettem,nem áruházban.
Semmi olyan fűszert nem hasznàltam ami ezt indokolná.Hogy lehetséges
ez?
okt. 29. 06:39
2/3 anonim válasza:
Sehogy. A családod ízlelésével van baj. A covid állítólag hatással van rá...
3/3 anonim válasza:
A kedves családod összekeveri az ízeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!