Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pisztácia krémet célszerű...

A pisztácia krémet célszerű valamivel összekeverni mielőtt fánkba tölteném?

Figyelt kérdés

Felmerült bennem, hogy a pisztácia krém talán túlzottan is tömény lenne önmagában.


A mascarpone hozzáadása merült fel, mivel annak semleges íze van.



ma 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Én islerbe tettem töltelékként, nem volt olyan tömény íze. Szerintem simán bele teheted mascarpone nélkül. Maximum ha spórolni szeretnél kicsit akkor.
ma 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha 100 szazalekos akkor igen. Ha 20 korul van akkor magában jó
ma 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
neee. a nejem csinálta mascarponeval aztan tejszinnel, mindkétszer bevizesedett és ocsmany íze lett. a pisztáciakrém magában kiváló.
ma 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Házilag főzött cukrászkrémmel is lehet.
ma 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!