A pisztácia krémet célszerű valamivel összekeverni mielőtt fánkba tölteném?
Figyelt kérdés
Felmerült bennem, hogy a pisztácia krém talán túlzottan is tömény lenne önmagában.
A mascarpone hozzáadása merült fel, mivel annak semleges íze van.
ma 15:36
1/4 anonim válasza:
Én islerbe tettem töltelékként, nem volt olyan tömény íze. Szerintem simán bele teheted mascarpone nélkül. Maximum ha spórolni szeretnél kicsit akkor.
2/4 anonim válasza:
Ha 100 szazalekos akkor igen. Ha 20 korul van akkor magában jó
3/4 anonim válasza:
neee. a nejem csinálta mascarponeval aztan tejszinnel, mindkétszer bevizesedett és ocsmany íze lett. a pisztáciakrém magában kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!