Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pisztáciás islerhez van...

Pisztáciás islerhez van valami trükk?

Figyelt kérdés
A pisztáciakrémtől nem puhul meg úgy a tésztakorong,mint a lekvártól.Mit csináljak,hogy ne legyen ropogós a pisztáciás islerem?
okt. 23. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nos, jó a kérdés. A lekvár nedvessegtartalma magasabb,mint az olajos pisztáciakrémé. Esetleg cukros vizes "sziruppal" átkenném a lapokat töltés előtt.

De ha elfogadsz egy jó tanácsot,málna lekvárral kombinálva a pisztácia nagyon finom, tehát vékonyan megkenném málna lekvárral a két felét és középen lehetne a pisztácia krém- nem is olyan tömény úgy és jól kiegészítik az ízek egymást.

okt. 23. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!ez egy szuper ötlet ki fogom próbálni!
okt. 23. 20:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Mármint a málnalekváros verziót
okt. 23. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
Hagyd elol. Egy ido utan felszivja a párát
okt. 24. 06:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!