Pisztáciás islerhez van valami trükk?
Figyelt kérdés
A pisztáciakrémtől nem puhul meg úgy a tésztakorong,mint a lekvártól.Mit csináljak,hogy ne legyen ropogós a pisztáciás islerem?okt. 23. 19:55
1/4 anonim válasza:
Nos, jó a kérdés. A lekvár nedvessegtartalma magasabb,mint az olajos pisztáciakrémé. Esetleg cukros vizes "sziruppal" átkenném a lapokat töltés előtt.
De ha elfogadsz egy jó tanácsot,málna lekvárral kombinálva a pisztácia nagyon finom, tehát vékonyan megkenném málna lekvárral a két felét és középen lehetne a pisztácia krém- nem is olyan tömény úgy és jól kiegészítik az ízek egymást.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!ez egy szuper ötlet ki fogom próbálni!
okt. 23. 20:18
3/4 A kérdező kommentje:
Mármint a málnalekváros verziót
okt. 23. 20:19
4/4 anonim válasza:
Hagyd elol. Egy ido utan felszivja a párát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!