Mi illik a pisztáciához?
A sárgabarack jó, de az összes piros bogyós gyümölcs is, ezek mind ki is emelik a pisztácia ízét, csak meg kell találni az arányokat. Ahogyan a csoki krém is jó mellé, de ott sem szavad túlzásokba esni, én mindenképpen csak egy vékony réteget tennék mellé.
De adhatsz mellé mangót is, vagy kókuszt.
A vanília is jó (a joghurtot annyira nem ajánlom), de az nem tufja olyan jól kiemelni a pisztáciát, halványabb lesz az íze, míg például egy savanykásabb ízű krém (mint pl egy málna vagy szeder), nagyon jól elvégzi ezt a feladatot. Fura lehet, de sokkal intenzívebben érzed mellette a pisztácia ízét, mintha vaníliás krémet tennél mellé...
Egy cukrász
Köszönöm mindenkinek a választ!
Azert szeretnek nem csak sima pisztaciasat, mert szerintem az ugy unalmas lenne :) a piros gyumolcsok jók lehetnek, a malna nyerobbnek tunik nekem mint pl egy barack. azt irod az aranyokkal vigyazni kell, hogy ha tul sok, akkor nem jon ki a pusztacia. ez mit jelent, milyen aranyban erdemesebb mondjuk egy pisztacia-malna kombo eseten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!