Házi hamburgerhús sütésének, készítésének mi a pontos menete?
Figyelt kérdés
Nagyon muszáj 1 órát pihentetni az összekevert húst a hozzávalókkal? Mit kell beletenni a jó ízélményért? Hogyan kell sütni hogy ne essen szét? Ti hogyan csináljátok?okt. 23. 13:57
1/11 anonim válasza:
Mégis miért kéne beletenni bármit? Lehűtöd a húst, kicsit átmaszírozod mielőtt pogácsákat formázol aztán mehet a sütőlapra...
2/11 A kérdező kommentje:
Hány percig kell sütni?
okt. 23. 14:30
4/11 anonim válasza:
Üres darált húst pogácsává formázol, kívülről megsózod, közepes lángon kisütöd.
5/11 A kérdező kommentje:
Kb hány percig kell?
okt. 23. 14:58
7/11 A kérdező kommentje:
Istenem, hány perc? 5? 10?
okt. 23. 15:01
9/11 anonim válasza:
Nem kell bele semmi, darált marhahús, só, bors. Érdemes nem a legsoványabb darált húst választani. Én kb 100g-os húspogácsa esetén oldalanként 4 percet sütöm. Érdemes a vékonyra kilapítani mielőtt a serpenyőbe rakod, mert össze fog ugrani eléggé.
10/11 anonim válasza:
Mérettől függ. Kb oldalanként 3 perc a medium és 5 a well done.
Semmit nem kell beletenni, formázod, kivulrol so bors es ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!