Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pörköltöm miért nem jó...

A pörköltöm miért nem jó szaftos? Csak víz meg zsír van rajta.

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=fNnYzKhUdRs


Ez alapján csináltam.


tegnap 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg kevés volt a pörköltalap (hagyma, paprika. paradicsom), vagy túl sok vizet adtál hozzá. Én szoktam paradicsompürét is beletenni. Sajnos a húsokban nagyon sok a víz, ezért az elején éppen csak annyi víz kell, hogy le ne égjen. Ha már elfőtte a levét, akkor lehet apránként pótolni
tegnap 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy elfőzöd azt a levet amit enged, attól még minden olyan anyag amiről beszélsz "ki tudja mi van benne", benne marad a kajádban ugyan úgy hiszen csak a vízet főzöd el...

Szaft pedig nem a hagymából lesz, vagy ebből vagy abból, hanem az egészből együtt..

tegnap 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
85%
Youtube-on magyarok közül leginkább Szoky konyhája -csatornát ajánl9m, főleg ha ilyen kajákra vagy kíváncsi, mint pörkölt, gulyás stb, ilyen hagyományos magyar konyhára.
tegnap 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
82%
Szaft a hagymából, paprikából, paradicsomból lesz. Abból kell több
tegnap 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!