A pörköltöm miért nem jó szaftos? Csak víz meg zsír van rajta.
okt. 22. 11:58
11/14 anonim válasza:
Valószínűleg kevés volt a pörköltalap (hagyma, paprika. paradicsom), vagy túl sok vizet adtál hozzá. Én szoktam paradicsompürét is beletenni. Sajnos a húsokban nagyon sok a víz, ezért az elején éppen csak annyi víz kell, hogy le ne égjen. Ha már elfőtte a levét, akkor lehet apránként pótolni
12/14 anonim válasza:
Attól, hogy elfőzöd azt a levet amit enged, attól még minden olyan anyag amiről beszélsz "ki tudja mi van benne", benne marad a kajádban ugyan úgy hiszen csak a vízet főzöd el...
Szaft pedig nem a hagymából lesz, vagy ebből vagy abból, hanem az egészből együtt..
13/14 anonim válasza:
Youtube-on magyarok közül leginkább Szoky konyhája -csatornát ajánl9m, főleg ha ilyen kajákra vagy kíváncsi, mint pörkölt, gulyás stb, ilyen hagyományos magyar konyhára.
14/14 anonim válasza:
Szaft a hagymából, paprikából, paradicsomból lesz. Abból kell több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!