Mivel lehet a sütőből az odaégett zsírt eltávolítani?
Figyelt kérdés
A sütő alig 2 éves, keveset használt. Próbáltam mindennel eltávolítani, de csak minimásil sikerült. KInek van bevált ötlete? Én úgy tudom hogy a gázolaj az oldja a zsírt.2023. dec. 29. 12:03
1/10 anonim válasza:
Vegyél sütőtisztítót. A nátron lúg oldja jól. Voltak règen a mosószeres dörzsi gyapotok abba az volt. [link]
Az odasült dolgot más más oldja, ès sikálni is kell.
2/10 anonim válasza:
"hideg zsíroldó"
szépen lehozza
persze nem magától, a kis kezed be kell piszkitsd közben
gumikesztyű használata erőssen ajánlott, mert eléggé marja a bőrt a cucc...
Jó munkát:)
3/10 A kérdező kommentje:
#2 köszönöm, gondoltam hogy a kéz kell hozzá. Azon rég túl vagyok. Arra gondoltram hogy valami szert tudsz ajánlani amit ki is próbáltál és működött.
2023. dec. 29. 12:27
5/10 anonim válasza:
Well Done hideg zsíroldó. Fújd be vele jól, de vigyázz, hogy a ventilátor részhez ne menjen, majd takard be folpakkal. Hagyd egy fél-egy órát majd szivaccsal (de ne a dörzsi részével, mert nagyon csúnya karcok lesznek utána) sikáld át. Utána pedig alaposan öblítsd ki (rongy plussz tiszta víz.
7/10 anonim válasza:
Légy óvatos a tisztítással! Nekem ráment 2-szer a sütőm fűtőszála. Van a sütőm alján egy aprócska, gyufa vastagságú lyuk és azon pont le tudott folyni a fűtőszálhoz a tisztítószeres víz és szépen tönkretette. Az első alkalommal még azt hittem véletlen, csak a takarításkor jutott el az életében a sütőnk oda, hogy már gond volt vele, de a következőnél mér tuti lett, hogy emiatt volt. Szóval legyél óvatos, ami tisztítószer jó a leégett szennyeződést felszedni az nem jó ha bejut a fűtőszálhoz!
9/10 anonim válasza:
Nekünk bevált a hideg zsíroldó, de óvatosan alkalmazd, mert nagyon agresszív. Fentebb kaptál ezzel kapcsolatban jó tanácsokat.
10/10 anonim válasza:
Sütőtisztító habot szoktam használni. Azzal befújom és később egy olyan kaparóval, amit a kerámialapos főzőlapokhoz használnak leszedem az odaégett dolgokat, a maradék meg már lejön szivaccsal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!