A pörköltöm miért nem jó szaftos? Csak víz meg zsír van rajta.
Tegyél bele bőven hagymát és paprikát, annak szétfőzésétől lesz bőséges szaftod. Legalább annyi összevágott hagyma kell, amekkora kupac a hú
Javaslom inkább a Mészi csatornáját. Ő mondjuk most két edényben csinálja, de én itthon első körben a hús lepirításával kezdem, és ha elfőtte a levét, akkor dobom rá a hagymát és a többit, párolom, majd öntöm fel vízzel.
#1 Abban az esetben nem is rossz megoldás, ha házi húsból csinálsz pörköltet, viszont ha üzletláncból vásárolt, azokat sajnos felpumpálják vízzel, meg kitudja még mi van abban a lében, így én inkább elfőzöm a hús levét, és teszek hozzá vizet.
A sok hagyma édességet ad, nem szaftot...
Kérdező, nem kell rá víz.
5, szóval a jó húshoz nem kell víz, a vizezetthez meg kell? :D
Mennyi hagymát, paprikár, paradicsomot teszel hozzá?
Mennyi ideig főzöd? A videókban pár perc alatt kész a pöri, de a valóságban sokáig kell főzni a hagymát, paprikát, paradicsomot amig annyira szétfő hogy szaft lesz belőle.
Szazsu és Mészi csatornáját javaslom, nagyon sok apró trükköt el lehet lesni tőlük
Szoky csatornája már kicsit giccsesebb, látványpékségesebb, de azért jó az is.
https://www.youtube.com/results?search_query=m%C3%A9szi+f%C5..
https://www.youtube.com/results?search_query=szazsu+p%C3%B6r..
https://www.youtube.com/results?search_query=szoky+p%C3%B6rk..
#6 Te nem csak főzni nem tudsz, de szöveget értelmezni sem :D
Amúgy meg szerintem sokkal jobb íze is van a pörköltnek, ha nem abban a lében föl amivel felpumpálták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!