Elrontottam a mousset, ki kell dobnom a tortát?
Hülye voltam sajnos, egy új receptet próbáltam és ebben a zselatint nem a mousse alapba kellett bele keverni, hanem a legvégén írta, hogy a mousse alappal már kikevert tejszínbe keverjem bele. Most ahogy kivettem a fagyóból meg a formából látom a mousseban a zselatin szemeket... Ez így kuka vagy alkalmas még emberi fogyasztásra?
Hogy egyáltalán befogta-e a zselatin vagy majd szétfolyik az majd kiderül, ha kiolvadt, most a fogyaszthatóságra vagyok kíváncsi.
Nem jártam még így soha. 😔
Bajod nem lesz tőle, az biztos, inkább az a kérdés, hogy élvezeti értéke milyen.
Lehet, hogy semmi baja, de lehet, hogy fura lesz, hogy zselatin darabok vannak benne. Kóstoljátok meg, ne dobjátok ki rögtön.
A zselatint hevíteni kell. Melegítve kellett volna pici vizzel es utana hozzatenni.
Dehogy kuka. Vagy lekaparod es teszel hozza zselatin fix/eypresszt amihez nem kell.ho es ujra kifagyasztod. Vagy megeszitek kanállal
Dd garantáltan ehető!!
Köszi a válaszokat. Végül bevittem a melóba, ott tisztázatlan körülmények között nyoma veszett. 😅 De szerencsére ma reggel is bejött mindenki, szóval jó a túlélési arány.
Egyébként végül nem folyt szét, de nem is volt túl stabil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!