Menthető még így a mártásom?
Figyelt kérdés
Túl híg lett a zöldség mártás a tésztához meg tudom menteni azzal ha beleöntöm jénaiba, belerakok száraz tésztát és betolom a sütőbe?okt. 18. 12:02
1/8 A kérdező kommentje:
Vagy ha szimplán abba főzöm ki a tésztát?
okt. 18. 12:04
2/8 anonim válasza:
Főzz bele étkezési keményítőt (1-2 teáskanál keményítőt, kevés hideg vízben elkeverni és a forrásban lévő mártáshoz keverni, utána elég egyet rottyannia és kész), az szépen behúzza, és nem is lesz lisztízű.
3/8 A kérdező kommentje:
Nincs itthon sajnos. Se krumpli, se keményítő, se tejtermék habarni.
okt. 18. 12:19
4/8 anonim válasza:
Akkor főzd bele a tésztát, szerintem úgy is jó lesz :)
5/8 anonim válasza:
Liszt?
Amugy a tezstas dolog is bevalik
6/8 A kérdező kommentje:
Végül külön főztem a tésztát, aztán belekevertem és úgy raktam sütőbe sajttal a tetején. Mire ehetőre hűlt egész jó állaga lett.
okt. 18. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!