Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Menthető még így a mártásom?

Menthető még így a mártásom?

Figyelt kérdés
Túl híg lett a zöldség mártás a tésztához meg tudom menteni azzal ha beleöntöm jénaiba, belerakok száraz tésztát és betolom a sütőbe?
ma 12:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagy ha szimplán abba főzöm ki a tésztát?
ma 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Főzz bele étkezési keményítőt (1-2 teáskanál keményítőt, kevés hideg vízben elkeverni és a forrásban lévő mártáshoz keverni, utána elég egyet rottyannia és kész), az szépen behúzza, és nem is lesz lisztízű.
ma 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Nincs itthon sajnos. Se krumpli, se keményítő, se tejtermék habarni.
ma 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor főzd bele a tésztát, szerintem úgy is jó lesz :)
ma 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Liszt?

Amugy a tezstas dolog is bevalik

ma 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Végül külön főztem a tésztát, aztán belekevertem és úgy raktam sütőbe sajttal a tetején. Mire ehetőre hűlt egész jó állaga lett.
ma 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Tökjó! Jó étvágyat! :)
ma 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!