Ez a süti menthető még valahogy, vagy segíthet a lehűtés?
Ezt a receptet készítettem el, de nem sikerült. Hiába takartam le alufóliával és sütöttem már tovább egy negyed órával a belseje szinte teljesen híg míg a tészta már ég. Arra gondoltam, ha lehűtöm talán a mascarpone miatt besűrűsödik annyira hogy vágni lehessen, de félek ha ilyen híg még ez sem segít. Ráadásul a leveles tészta miatt gondolom ígyis béna lesz lehűtve. :( Elkeseredtem, mert mindent betartottam ráadásul a krémsajt se olcsó és most lehet mehet a kukába. Gondoltam kezdésnek ez nem tűnik nehéz receptnek.:(
“Azt hittem az a krémsajt. :( Akkor ez a baj?”
Nem az a baj. A mascarpone ugyanúgy krémsajt, a receptben azért van más, mert az olcsóbb, de ugyanaz a kettő.
Mascarpone is krémsajt, lidls kb 600 forint volt múlt héten 500 g
Kérdező, pohárkrémként minden ehető ;)
Én is a pohárkrémet akartam javasolni. Nem vagyok nagy művész a konyhában, így gyakran eszünk pohárkrémeket piskótával és reszelt csokival itthon :D
Elkeserítő, tudom, de szerintem önmagában egy sikerélmény, hogy az ízeket azért sikerült eltalálnunk. Nyilván jó érzés egy szép tortát megenni, de még jobb egy igazán finomat.
A leveles tésztát sem dobnám ki amúgy, arra még rá van tapadva a fini töltelék, én felgöngyölném és enném úgy, ahogy van.
A recept béna, arról nem beszélve, hogy mit ért két doboz kremsajt alatt? Ha azt szeretné, hogy érthető legyen, grammban kellene írnia. A képen látszik, az övé sem sikerült, tönkretette a levelestésztát.
Próbálj pohárdesszertet csinálni belőle, de ha bedobod a hűtőbe, meg fog szilárdulni annyira, hogy ehető legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!