Szoktatok néha egy adott ételhez megszokott tészta helyett más tésztát használni?
A szarvacska a kedvencdm szóval kb mindent azzal csinálok. Néha spaghettivel. Szóval az a nem megszokott.
Engem full nem érdkeel. Tidom hogy nem idealis de ez van en ezt szeretem
Persze.
Ha nincs otthon klasszikus, akkor bátran újítok.
#15 Aki nem kötekedni jött az tudja hogy a bolognai ragura/szószra gondoltam még annak ellenére is hogy hülyén fogalmaztam..
Aki pedig igen, mint ahogy te is. Valójában az is tudja hogy mire gondoltam, csak jól esik neki egy kicsit fennhangon értetlenkedni.. :D
#18 A google kereső mégsem száraztésztát ad be rá..
Tízből legalább 7-8 bolognai recept!..
Ellenben ha beírom hogy "szarvacska" arra viszont ténylegesen száraztésztákat dob be!..
Miért is? Mert Magyarországon a bolognai spagettire nagy általánosságban simán csak a "spagetti" kifejezést szokták használni.
Nem hiszem el hogy vannak emberek akiknek ezt külön el kell magyarázni...
..Ha csak nem egy barlangban éltetek egész eddig, de mivel feltételezem hogy nem, így csak az a verzió maradt hogy csak kötekedni jöttetek kedves 17 és 18!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!