Szoktatok néha egy adott ételhez megszokott tészta helyett más tésztát használni?
Figyelt kérdés
pl.: Spagettihez csőtésztát, túrós tésztához orsótésztát stb.okt. 18. 11:55
1/24 anonim válasza:
Persze. Pl. spagetti helyett penne vagy orsó, laska helyett spagetti.
2/24 anonim válasza:
A spagetti maga a tészta ahhoz elég nehéz lenne mást használni.
3/24 anonim válasza:
Persze legutóbb asszem carbonara spegettihez használtam fusilli tésztát. Pedig volt otthon spagetti tészta is.
5/24 anonim válasza:
Kapaszkodj meg, én néha rizzsel eszem tészta helyett.
6/24 anonim válasza:
Haha, remek kérdés.
Egy határig igen, a penne-orsó-szarvacska(-esetleg csavartcső) tésztákat aránylag kompatibilisnek érzem. De a túrós tésztát nem enném pl ezek közül egyikkel se.
7/24 anonim válasza:
A sajtos tejfölös tésztát csak spagettivel szeretem.
8/24 anonim válasza:
Majdnem mindenhez pennét vagy fussilit használok, függetlenül attól hogy mit “kellene”
9/24 anonim válasza:
Bolognai / Milánói tarhonya. Tészta-tészta.
10/24 anonim válasza:
Én egyszer a grízes tésztát fodros nagykockából csináltam. Krumplis tésztát makaróniból. 🙈
De levesben is szeretem pl. a copfocskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!