Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok olyan receptet,...

Írnátok olyan receptet, amiben babapiskóta és puding van?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kimondottan recept, de én ilyesmit szoktam: Üvegtálba egy sor babapiskóta, rá gyümölcs-kompót, méz, gyümölcsök, mazsola, lekvár, dió, bármi finomság rétegezve a piskótával. Mikor már több réteg van, leöntöm egy kicsit higabb pudinggal. Ezt ugy kapod, hogy több tejet használsz az előirtnál. Tetejére megint jöhet gyümölcs. Őszibarack, mandarin szeletek stb. Egy napot áll, isteni. Tejszin habbal kinálom. Esetleg pár csepp málna szörppel.
2010. nov. 4. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Nézz utána a tiramisunak ;)
2010. nov. 4. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Én somlóihoz hasonlót szoktam így csinálni, ha nincs idő rendes piskótalapot sütni:

A babapiskótákat beáztatom rumos (rumaromás) tejbe, egy sor megy ebből a tálba. Majd teszek rá vanília és csokipudingot, lehet úgy is, hogy egy réteg vanília, rá jön még egy sor piskóta, majd a csokipuding, de vegyesen is lehet már az első sorba tenni a pudingokat. Lehet csak egyféle pudinggal is csinálni. A tetejére szintén puding kerül, majd tálalásnál tejszínhab. Azt nem jót előre rátenni, mert összeszottyan. :)

2010. nov. 4. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:

A Google csomó receptet és képet kiad egyébként, ízelítőnek itt van egy:

[link]

(16:17-es voltam)

2010. nov. 4. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!